Novinar tokom uživo uključenja slučajno pokazao golu ljubavnicu! (VIDEO)

Španski novinar Alfonso Merlos (41) našao se u centru skandala nakon što je tokom uživo razovora sa kolegom otkriveno da vara svoju devojku Martu Lopez.

Zanimljivosti 30.04.2020 | 22:22
Novinar tokom uživo uključenja slučajno pokazao golu ljubavnicu! (VIDEO)

Naime, dok je on razgovarao, iza njega je prošetala gola devojka za koju se ispostavilo da je navodno njegova koleginica iz redakcije, Aleksija Rivas.

Ako mislite da moje ponašanje nije bilo u redu i da postoje stvari koje nisam dobro uradio, nemam problem da tražim oproštaj, iako nikom nisam želeo da nanesem zlo - rekao je Alfonso nakon skandala.

Ceo svet sada bruji o preljubnicima, a Alfonsova devojka Marta otkrila je kako se osećala kada je videla da iza njenog dečka hoda gola devojka.

Bila sam ljuta na njega četiri dana. Nije hteo da uradim nešto što se tiče moje porodice. Ja sam to svejedno uradila, a on se na ljutio. Svađali smo se -  rekla je Marta, dok je Aleksija najavila tužbu.

- U poslednjih nekoliko dana videla sam kako me tretiraju u raznim medijima i iznose netačne informacije. Objavljene su stvari koje ugrožavaju moju privatnost i moju javnu sliku, te mi narušavaju čast i ugled - istakala je je Rivas, inače šoubiz novinarka.

Kasnije je ispričala da su ona i Merlos u vezi nekoliko dana, ali i kako joj je Alfonso rekao da nema devojku, zbog čega nije znala da radi nešto loše.

Lopez i Merlos imaju sina i u vezi su od 2019. godine kad su ih fotografi snimili u šetnji ulicama Madrida.

Snimak Alfonsovog užio uključenja, kada je iza njega prošetala gola devojka pogledajte u videu u nastavku:

 

Izvor: Telegraf.rs Foto:instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar