Ђолетова Оља обележила 61. рођендан али на изгледу би јој позавидели многи!

Супруга познатог кантаутора Ђорђа Балашевића, Оливера данас је напунила 61 годину, те је занимљивом фотографијом показала свој смисао за хумор, али и да изгледа никад боље.

Забава 29.04.2020 | 21:47
Ђолетова Оља обележила 61. рођендан али на изгледу би јој позавидели многи!

Оливера је, наиме, рођендан обележила и на сторију на свом Инстаграм профилу веома симпатичним фотографијама, а честитке су кренуле да јој пристижу са свих делова Србије и земаља у региону.

Многобројни фанови њеног супруга, па и њени, поручили су јој да изгледа двоструко млађе, те да године немају много везе са њеним изгледом и младалачким духом који поседује.

Оливера је са осмехом на лицу позирала, а у рукама је држала папир на коме су исписане њене године, ипак када се окрене број је знатно мањи, те је овом шалом одушевила многе.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-29/04292020074318.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="1471" />

Подсетимо, Оливера и Ђорђе су скоро четири деценије у браку. Славни кантаутор упознао је младу Зрењанинку Оливеру Савић,  бившу репрезентативку у спортској гимнастици ненадано.

Обоје су били гости новосадске телевизије - Оливера као спортиста, а Ђорђе као музичар након чега је почела једна лепа љубавна прича која је сваким даном све јача.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар