Đoletova Olja obeležila 61. rođendan ali na izgledu bi joj pozavideli mnogi!

Supruga poznatog kantautora Đorđa Balaševića, Olivera danas je napunila 61 godinu, te je zanimljivom fotografijom pokazala svoj smisao za humor, ali i da izgleda nikad bolje.

Zabava 29.04.2020 | 21:47
Đoletova Olja obeležila 61. rođendan ali na izgledu bi joj pozavideli mnogi!

Olivera je, naime, rođendan obeležila i na storiju na svom Instagram profilu veoma simpatičnim fotografijama, a čestitke su krenule da joj pristižu sa svih delova Srbije i zemalja u regionu.

Mnogobrojni fanovi njenog supruga, pa i njeni, poručili su joj da izgleda dvostruko mlađe, te da godine nemaju mnogo veze sa njenim izgledom i mladalačkim duhom koji poseduje.

Olivera je sa osmehom na licu pozirala, a u rukama je držala papir na kome su ispisane njene godine, ipak kada se okrene broj je znatno manji, te je ovom šalom oduševila mnoge.

Podsetimo, Olivera i Đorđe su skoro četiri decenije u braku. Slavni kantautor upoznao je mladu Zrenjaninku Oliveru Savić,  bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano.

Oboje su bili gosti novosadske televizije - Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar nakon čega je počela jedna lepa ljubavna priča koja je svakim danom sve jača.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar