Лукас спрема ново изненађење у четвртак!

Почетком априла један од најпопуларнијих извођача са наших простора, Аца Лукас, одржао је спектакл за памћење. Са своје терасе у Београду у таласима је слао позитивне вибрације свим нашим грађанима широм света.

Забава 29.04.2020 | 20:35
Лукас спрема ново изненађење у четвртак!

Међутим, темпераментни музичар сматра да је остао "недоречен" и да има још нешто да поручи бројним поштоваоцима његових песама.

У четвртак 30. априла у 21 час, поново ће сести за клавијатуре и заједно са бендом Борка Радивојевића приредити нови концерт који ће и овога пута уживо преносити телевизија Тоxиц.

Пред нови, други наступ током ванредног стања који Лукас поклања свим нашим људима у земљи и иностранству најављује и специјално изненађење за све. Иако сам певач не жели да открива о чему се ради, када је Лукас у питању, сигурно је да се спрема нешто велико.

- У четвртак ћете имати прилику да чујете нешто што од Аце још никада нисте чули. Не обећавам оно у шта нисам сигуран, али будите уверени да ће то бити концерт за памћење. Певаћу за све наше грађане и за своју душу уз оркестар Борка Радивојевића - рекао је Лукас и додао:

- Свима који се питају коме ћу посветити наступ, поручујем да буду уз Тоxиц ТВ и гледају концерт. Уживајте у доброј музици и сазнаћете.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар