Lukas sprema novo iznenađenje u četvrtak!

Početkom aprila jedan od najpopularnijih izvođača sa naših prostora, Aca Lukas, održao je spektakl za pamćenje. Sa svoje terase u Beogradu u talasima je slao pozitivne vibracije svim našim građanima širom sveta.

Zabava 29.04.2020 | 20:35
Lukas sprema novo iznenađenje u četvrtak!

Međutim, temperamentni muzičar smatra da je ostao "nedorečen" i da ima još nešto da poruči brojnim poštovaocima njegovih pesama.

U četvrtak 30. aprila u 21 čas, ponovo će sesti za klavijature i zajedno sa bendom Borka Radivojevića prirediti novi koncert koji će i ovoga puta uživo prenositi televizija Toxic.

Pred novi, drugi nastup tokom vanrednog stanja koji Lukas poklanja svim našim ljudima u zemlji i inostranstvu najavljuje i specijalno iznenađenje za sve. Iako sam pevač ne želi da otkriva o čemu se radi, kada je Lukas u pitanju, sigurno je da se sprema nešto veliko.

- U četvrtak ćete imati priliku da čujete nešto što od Ace još nikada niste čuli. Ne obećavam ono u šta nisam siguran, ali budite uvereni da će to biti koncert za pamćenje. Pevaću za sve naše građane i za svoju dušu uz orkestar Borka Radivojevića - rekao je Lukas i dodao:

- Svima koji se pitaju kome ću posvetiti nastup, poručujem da budu uz Toxic TV i gledaju koncert. Uživajte u dobroj muzici i saznaćete.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar