Ђорђе Давид открио ко му је спасао живот али и шта ће он урадити!

Музичар Ђорђе Давид након што је победио корона вирус и из болнице се вратио у свој дом, он је открио шта је његов следећи потез и чему се посебно радује.

Забава 28.04.2020 | 21:23
Ђорђе Давид открио ко му је спасао живот али и шта ће он урадити!

- Једноставно сматрам да имам дуг према нашем здравству и лекарима да када прође последњи викенд забране кретање пођем и дам своју плазму. Наше здраство ми је спасило живот и моја морална обавеза је да дам плазму као неко ко је излечен да би евентуално моја крв и моја плазма спасили нечији живот - рекао је Давида, па открио чему се посебно радује.

- Радујем се концертима, нормализацији живота, представама и "Звездама Гранда" које се надам да ће наставити са снимањем у мају - рекао је Ђорђе Давид.

Подсетимо, он је 26. марта на свом Инстаграму поделио с јавношћу резултате теста, чим је сазнао да је позитиван на корону.

- Нажалост, потврђено ми је управо да имам ЦОВИД 19. Не капирам, очајан сам - написао је Ђорђе Давид на свом Инстаграм профилу, а након тога се укључио у "Дневник" телевизије "Прва", у којем је изнео више детаља о томе како се осећао.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-04-28/04282020085932.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

- И то изгледа овако... Упала плућа, стравично кашљање, темепратура ту и тамо. Шта да вам кажем, дефинтивно данак неожбиљности. Вртим филм како и шта? У сваком случају, тешко да су се мени болести дешавале у животу, мени је први пут да сам у болници. Што значи да неко ко је јаке конституције и предоброг здравља, када неког закачи оваква ствар... Онда мислим да би сви људи требало да буду свесни да то може да се деси свакоме - причао је Ђорђе док је био у болници.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар