Đorđe David otkrio ko mu je spasao život ali i šta će on uraditi!

Muzičar Đorđe David nakon što je pobedio korona virus i iz bolnice se vratio u svoj dom, on je otkrio šta je njegov sledeći potez i čemu se posebno raduje.

Zabava 28.04.2020 | 21:23
Đorđe David otkrio ko mu je spasao život ali i šta će on uraditi!

- Jednostavno smatram da imam dug prema našem zdravstvu i lekarima da kada prođe poslednji vikend zabrane kretanje pođem i dam svoju plazmu. Naše zdrastvo mi je spasilo život i moja moralna obaveza je da dam plazmu kao neko ko je izlečen da bi eventualno moja krv i moja plazma spasili nečiji život - rekao je Davida, pa otkrio čemu se posebno raduje.

- Radujem se koncertima, normalizaciji života, predstavama i "Zvezdama Granda" koje se nadam da će nastaviti sa snimanjem u maju - rekao je Đorđe David.

Podsetimo, on je 26. marta na svom Instagramu podelio s javnošću rezultate testa, čim je saznao da je pozitivan na koronu.

- Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam COVID 19. Ne kapiram, očajan sam - napisao je Đorđe David na svom Instagram profilu, a nakon toga se uključio u "Dnevnik" televizije "Prva", u kojem je izneo više detalja o tome kako se osećao.

- I to izgleda ovako... Upala pluća, stravično kašljanje, temepratura tu i tamo. Šta da vam kažem, defintivno danak neožbiljnosti. Vrtim film kako i šta? U svakom slučaju, teško da su se meni bolesti dešavale u životu, meni je prvi put da sam u bolnici. Što znači da neko ko je jake konstitucije i predobrog zdravlja, kada nekog zakači ovakva stvar... Onda mislim da bi svi ljudi trebalo da budu svesni da to može da se desi svakome - pričao je Đorđe dok je bio u bolnici.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar