У карантину сваки дан кући ради себи по једну тетоважу!

Цхрис Wоодхеад из Велике Британије сваког дана себи уради по једну тетоважу, док је у свом стану у Лондону за време пандемије коронавируса, међутим, сада после толико дана понестаје му простора на телу.

Занимљивости 28.04.2020 | 20:38
У карантину сваки дан кући ради себи по једну тетоважу!

Wоодхеад има још веома мало простора на својој кожи, а већ поприлично истетовирано тело је "украсио" са по једном тетоважом урађеном сваког дана карантина.

Тетоваже које има на тијелу су различите, од коцкица, преко шкорпиона, палми, срца па до воодоо лутки. Крис се почео тетовирати када је имао 15 година. Дословно је опседнут америчком пунк музичком сценом и тетоважама.

На почетку карантина уведеног због пандемије коронавируса Цхрис је имао око 1.000 тетоважа на телу, а током изолације је додао око 40 нових. Студио у којем ради тетоваже је затворен због пандемије па сада проводи време са супругом Емом и псом.

Сваког дана Цхрис измеђи 14 и 16 сати прави нове цртеже инспирисане тренутном ситуацијом у свету, а потом направи чај и почне да се тетовира.

"Тетовирање делује терапеутски. Тетовирам оно што ми падне на памет. Највише размишљам о овој кризи", додао је Цхрис.

Он је на свом стопалу исписао речи "Wхен wилл ит енд" (када ће се завршити), а једну од тетоважа је посветио и медицинарима.



Цхрис за тетовирање користи стару технику, иглу држи у руци и тинту гура дубоко у кожу, а при томе не користи електрични уређај за тетовирање, пише ББЦ.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

И

29.04.2020 18:36

Овоме нису све овцице на броју.

ОДГОВОРИТЕ