U karantinu svaki dan kući radi sebi po jednu tetovažu!

Chris Woodhead iz Velike Britanije svakog dana sebi uradi po jednu tetovažu, dok je u svom stanu u Londonu za vreme pandemije koronavirusa, međutim, sada posle toliko dana ponestaje mu prostora na telu.

Zanimljivosti 28.04.2020 | 20:38
U karantinu svaki dan kući radi sebi po jednu tetovažu!

Woodhead ima još veoma malo prostora na svojoj koži, a već poprilično istetovirano telo je "ukrasio" sa po jednom tetovažom urađenom svakog dana karantina.

Tetovaže koje ima na tijelu su različite, od kockica, preko škorpiona, palmi, srca pa do voodoo lutki. Kris se počeo tetovirati kada je imao 15 godina. Doslovno je opsednut američkom punk muzičkom scenom i tetovažama.

Na početku karantina uvedenog zbog pandemije koronavirusa Chris je imao oko 1.000 tetovaža na telu, a tokom izolacije je dodao oko 40 novih. Studio u kojem radi tetovaže je zatvoren zbog pandemije pa sada provodi vreme sa suprugom Emom i psom.

Svakog dana Chris izmeđi 14 i 16 sati pravi nove crteže inspirisane trenutnom situacijom u svetu, a potom napravi čaj i počne da se tetovira.

"Tetoviranje deluje terapeutski. Tetoviram ono što mi padne na pamet. Najviše razmišljam o ovoj krizi", dodao je Chris.

On je na svom stopalu ispisao reči "When will it end" (kada će se završiti), a jednu od tetovaža je posvetio i medicinarima.



Chris za tetoviranje koristi staru tehniku, iglu drži u ruci i tintu gura duboko u kožu, a pri tome ne koristi električni uređaj za tetoviranje, piše BBC.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

I

29.04.2020 18:36

Ovome nisu sve ovcice na broju.

ODGOVORITE