Након прича о хапшењу, огласила се певачица и открила истину!

Певачица Слађана Милошевић се огласила након прича да је наводно приведена је Прекршајни суд у Сремској Митровици по тзв. скраћеном поступку због кршења полицијског часа. Сада се огласила на друштвеној мрежи Фејсбук па открила да ли је њен бивши партнер учествовао у овоме.

Забава 27.04.2020 | 21:34
Након прича о хапшењу, огласила се певачица и открила истину!

"Нема говора ни о каквом мом хапшењу. Ради се о провери дозволе кретања која ми је издата од стране локалне полиције на Новом Београду. Сремскомитровачка полиција, која ме је зауставила да провери да ли имам дозволу кретања ван Београда - коју поседујем, није потражила доказ о дозволи од београдске полиције и само из тог разлога сам дала исказ о свом кретању. То питање ће већ данас бити разрешено. Да ли је мој бивши партнер, митровачки полицајац Игор С. , својом иницијативом, учествовао у овом догађају, не знам, с обзиром да нисмо у контакту. Једини други извор који је упознат са мојим кратком изјавом је, за насиље оптужени, полицајац Игор С.", рекла је па додала:

"Сто се тиче полицајца Игор С., мог некадашњег партнера, није било никаквих наших сусрета у Сремској Митровици, па самим тим ни узнемиравања. Није ми достављен никакав документ у коме је Игору С. забрањен прилазак мени, што, и ако је таква истина, сматрам пропустом суда. Моје кретање није ничим условљено, с обзиром да сам слободни, узорни, некажњавани грађанин, без досијеа, те нема ни основа за медијску или било чију тврдњу о узнемиравању. Надам се да ово није постало орвелијанско друштво, у коме се грађанима ускраћују основне људске слободе. Није ми достављен било какав допис којим се објашњава пуштање Игора С. из притвора, нити разлози и услови под којима се то догодило. Једини мој сусрет са њим, одиграће се у судници, где це се судско веће одредити према чину породичног насиља и других прекршаја које је надамном починио.", написала је на свом Фејсбук профилу.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен фацебоок

 

Коментари / 0

Оставите коментар