Nakon priča o hapšenju, oglasila se pevačica i otkrila istinu!

Pevačica Slađana Milošević se oglasila nakon priča da je navodno privedena je Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici po tzv. skraćenom postupku zbog kršenja policijskog časa. Sada se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk pa otkrila da li je njen bivši partner učestvovao u ovome.

Zabava 27.04.2020 | 21:34
Nakon priča o hapšenju, oglasila se pevačica i otkrila istinu!

"Nema govora ni o kakvom mom hapšenju. Radi se o proveri dozvole kretanja koja mi je izdata od strane lokalne policije na Novom Beogradu. Sremskomitrovačka policija, koja me je zaustavila da proveri da li imam dozvolu kretanja van Beograda - koju posedujem, nije potražila dokaz o dozvoli od beogradske policije i samo iz tog razloga sam dala iskaz o svom kretanju. To pitanje će već danas biti razrešeno. Da li je moj bivši partner, mitrovački policajac Igor S. , svojom inicijativom, učestvovao u ovom događaju, ne znam, s obzirom da nismo u kontaktu. Jedini drugi izvor koji je upoznat sa mojim kratkom izjavom je, za nasilje optuženi, policajac Igor S.", rekla je pa dodala:

"Sto se tiče policajca Igor S., mog nekadašnjeg partnera, nije bilo nikakvih naših susreta u Sremskoj Mitrovici, pa samim tim ni uznemiravanja. Nije mi dostavljen nikakav dokument u kome je Igoru S. zabranjen prilazak meni, što, i ako je takva istina, smatram propustom suda. Moje kretanje nije ničim uslovljeno, s obzirom da sam slobodni, uzorni, nekažnjavani građanin, bez dosijea, te nema ni osnova za medijsku ili bilo čiju tvrdnju o uznemiravanju. Nadam se da ovo nije postalo orvelijansko društvo, u kome se građanima uskraćuju osnovne ljudske slobode. Nije mi dostavljen bilo kakav dopis kojim se objašnjava puštanje Igora S. iz pritvora, niti razlozi i uslovi pod kojima se to dogodilo. Jedini moj susret sa njim, odigraće se u sudnici, gde ce se sudsko veće odrediti prema činu porodičnog nasilja i drugih prekršaja koje je nadamnom počinio.", napisala je na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen facebook

 

Komentari / 0

Ostavite komentar