На радника се обрушила земља док је постављао цијеви

Ласло Ишпановић (59) из Мужље код Зрењанина, дугогодишњи радник Јавно комуналног предузећа "Водовод и канализација" Зрењанин, трагично је изгубио живот данас у преподневним часовима.

Србија 27.04.2020 | 18:30
На радника се обрушила земља док је постављао цијеви

Он је страдао на градилишту у Улици Стевице Јовановића у Зрењанину, где поменуто јавно предузеће врши реконструкцију и замену канализационих цеви. 

Према незваничним информацијама, Ласло, искусан радник и дуго година запослен у овом предузећу, у моменту када се обрушила и затрпала га земља коју је копао багер, налазио се у рупи дубоко испод површине асфалта и како то његове колеге кажу, чекао да се постави оплата, са стране како се не би догодило обрушавање приликом постављања цеви. 

Шта је тачно узроковало трагедији за сада није званично познато, али се овакве несреће догађају.

Ласло је иначе, како сазнајемо, ускоро требао у пензију, а у поподневним часовима, осим полиције на лице места дошли су чланови његове породице.

Како кажу радници, који су били на градилишту, покушали су све, након што се велика количина земље коју је кашика багера прокопала, обрушила на њега, ручно су покушали, уз помоћ лопата да га откопају, али му није било спаса.

(Новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јбг.

27.04.2020 16:54

И кажу корона опасна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зизи

27.04.2020 19:23

Догадја се код вас сваста. Неко мора одговарати. Канал дубине преко метер мора имати заститну оплату да се не обруси. Код нас се ради на о рук. Цовјека висе нема. ЗАЛОСНО

ОДГОВОРИТЕ