Na radnika se obrušila zemlja dok je postavljao cijevi

Laslo Išpanović (59) iz Mužlje kod Zrenjanina, dugogodišnji radnik Javno komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin, tragično je izgubio život danas u prepodnevnim časovima.

Srbija 27.04.2020 | 18:30
Na radnika se obrušila zemlja dok je postavljao cijevi

On je stradao na gradilištu u Ulici Stevice Jovanovića u Zrenjaninu, gde pomenuto javno preduzeće vrši rekonstrukciju i zamenu kanalizacionih cevi. 

Prema nezvaničnim informacijama, Laslo, iskusan radnik i dugo godina zaposlen u ovom preduzeću, u momentu kada se obrušila i zatrpala ga zemlja koju je kopao bager, nalazio se u rupi duboko ispod površine asfalta i kako to njegove kolege kažu, čekao da se postavi oplata, sa strane kako se ne bi dogodilo obrušavanje prilikom postavljanja cevi. 

Šta je tačno uzrokovalo tragediji za sada nije zvanično poznato, ali se ovakve nesreće događaju.

Laslo je inače, kako saznajemo, uskoro trebao u penziju, a u popodnevnim časovima, osim policije na lice mesta došli su članovi njegove porodice.

Kako kažu radnici, koji su bili na gradilištu, pokušali su sve, nakon što se velika količina zemlje koju je kašika bagera prokopala, obrušila na njega, ručno su pokušali, uz pomoć lopata da ga otkopaju, ali mu nije bilo spasa.

(Novosti)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Jbg.

27.04.2020 16:54

I kažu korona opasna!

ODGOVORITE
Name

Zizi

27.04.2020 19:23

Dogadja se kod vas svasta. Neko mora odgovarati. Kanal dubine preko meter mora imati zastitnu oplatu da se ne obrusi. Kod nas se radi na o ruk. Covjeka vise nema. ZALOSNO

ODGOVORITE