Аца Лукас постаје водитељ, увелико припрема емисију!

Аца Лукас открио је да постаје водитељ, а да током изолације увелико ради на припреми своје емисије.

Забава 26.04.2020 | 14:17
Аца Лукас постаје водитељ, увелико припрема емисију!

Лукас је прво испричао како се прилагодио другачијем начину живота, у приоду корона вируса, али и открио да има фобију од фразе "останите код куће".

- Кад кажу: "Останите код куће", имам фобију од те реченице, још од својих бракова. Стално су ми говорили: "Остани код куће". Не могу да упалим телевизор, имам трауму од тога. Немој ме код куће, молим те - рекао је Лукас у Инстаграм талк схоwу Еxтра ФМ-а "У четири зида".

За фолкера су затим уследила питања која се тичу његове каријере, нових песма, а његов одоговор изненадио је, али и обрадовао многе.

Наиме, Лукас је открио да ће нове песме сачекати, јер не верује да ће певачи моћи да наступају до краја године и управо због тога он ће покренути своју емисију и наћи ће се у улози водитеља.

- Имам неке планове на којима радим. Ускоро ће бити емисија, коју ћу ја да водим. То је моја измишљотина, мислим није измошљотина, ток шоу класични. Биће мало конкретнији од свега што гледамо сада.Зваће се "У гостима код Аце Лукаса" и долазиће разниазни људи, глумци, спортисти, лекари, а најмање певачи. Снимаће се код мене у стану, једино онда ћу сигурно доћи -открио је Аца Лукас.

Извор: Телеграф.рс Фото: принсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар