Aca Lukas postaje voditelj, uveliko priprema emisiju!

Aca Lukas otkrio je da postaje voditelj, a da tokom izolacije uveliko radi na pripremi svoje emisije.

Zabava 26.04.2020 | 14:17
Aca Lukas postaje voditelj, uveliko priprema emisiju!

Lukas je prvo ispričao kako se prilagodio drugačijem načinu života, u priodu korona virusa, ali i otkrio da ima fobiju od fraze "ostanite kod kuće".

- Kad kažu: "Ostanite kod kuće", imam fobiju od te rečenice, još od svojih brakova. Stalno su mi govorili: "Ostani kod kuće". Ne mogu da upalim televizor, imam traumu od toga. Nemoj me kod kuće, molim te - rekao je Lukas u Instagram talk showu Extra FM-a "U četiri zida".

Za folkera su zatim usledila pitanja koja se tiču njegove karijere, novih pesma, a njegov odogovor iznenadio je, ali i obradovao mnoge.

Naime, Lukas je otkrio da će nove pesme sačekati, jer ne veruje da će pevači moći da nastupaju do kraja godine i upravo zbog toga on će pokrenuti svoju emisiju i naći će se u ulozi voditelja.

- Imam neke planove na kojima radim. Uskoro će biti emisija, koju ću ja da vodim. To je moja izmišljotina, mislim nije izmošljotina, tok šou klasični. Biće malo konkretniji od svega što gledamo sada.Zvaće se "U gostima kod Ace Lukasa" i dolaziće razniazni ljudi, glumci, sportisti, lekari, a najmanje pevači. Snimaće se kod mene u stanu, jedino onda ću sigurno doći -otkrio je Aca Lukas.

Izvor: Telegraf.rs Foto: prinscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar