Цеца у минијатурном бикинију показала фигуру и измамила уздах мушкарцима (ФОТО)

Певачице Цеца Ражнатовић и Анастасија Ражнатовић искористиле су лепо време, како би га провеле крај базена сунчајући се.

Забава 25.04.2020 | 21:21
Цеца у минијатурном бикинију показала фигуру и измамила уздах мушкарцима (ФОТО)

Мајка и ћерка су заједно у Новом Саду, а дан проводе уживајући поред базена у минијатурном бикинију. Оно што је свима запало за око јесте Цецина фигура, а судећи по коментарима, певачица изгледа боље него икад.

Анастасија је видно препланула, а у првом плану биле су њене дуге ноге и таман тен. Немамо прилику често да видимо Цецу у овом изадању, а нема сумње да има чиме да се похвали.

Фолк звезда лежи на лежаљци, док на себи има црвени бикини. Многи су одушевљено коментарисали певачицин изглед, као и њену неговану кожу.

Цеца и Анастасија су из Београда отишле у природу, те полицијски час проводе уживајући у зеленилу поред воде, али и сунчајући се.

Извор: Телеграф.рс Фото:принтсцреен инстаграм 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

26.04.2020 05:14

Правоснажном пресудом осуђена за криминал. Значи криминалац до краја живота. А "држи морална предавања" и вози се у хеликоптеру који је купио јадни и опљачкани народ. Тако нам и треба, што би рекли надреалисти; "Заискали сте, ево вам га"?!

ОДГОВОРИТЕ