Ceca u minijaturnom bikiniju pokazala figuru i izmamila uzdah muškarcima (FOTO)

Pevačice Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović iskoristile su lepo vreme, kako bi ga provele kraj bazena sunčajući se.

Zabava 25.04.2020 | 21:21
Ceca u minijaturnom bikiniju pokazala figuru i izmamila uzdah muškarcima (FOTO)

Majka i ćerka su zajedno u Novom Sadu, a dan provode uživajući pored bazena u minijaturnom bikiniju. Ono što je svima zapalo za oko jeste Cecina figura, a sudeći po komentarima, pevačica izgleda bolje nego ikad.

Anastasija je vidno preplanula, a u prvom planu bile su njene duge noge i taman ten. Nemamo priliku često da vidimo Cecu u ovom izadanju, a nema sumnje da ima čime da se pohvali.

Folk zvezda leži na ležaljci, dok na sebi ima crveni bikini. Mnogi su oduševljeno komentarisali pevačicin izgled, kao i njenu negovanu kožu.

Ceca i Anastasija su iz Beograda otišle u prirodu, te policijski čas provode uživajući u zelenilu pored vode, ali i sunčajući se.

Izvor: Telegraf.rs Foto:printscreen instagram 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

26.04.2020 05:14

Pravosnažnom presudom osuđena za kriminal. Znači kriminalac do kraja života. A "drži moralna predavanja" i vozi se u helikopteru koji je kupio jadni i opljačkani narod. Tako nam i treba, što bi rekli nadrealisti; "Zaiskali ste, evo vam ga"?!

ODGOVORITE