Ватрогасац из БЛ позитиван на вирус корона

 Код једног припадника Градске ватрогасне бригаде Бањалука утврђено је присуство вируса корона, због чега ће бити обављено тестирање унутар јединице, рекао је Игор Радојичић, градоначелник Бањалуке, након сједнице градског Штаба за ванредне ситуације.

Република Српска 24.04.2020 | 19:00
Ватрогасац из БЛ позитиван на вирус корона

Према подацима здравствених служби, у овом граду, од избијања епидемије, регистровано је укупно 316 особа заражених вирусом корона, саопштено је на прес-конференцији након сједнице Штаба.

На грађане поново апеловано да се стриктно придржавају свих препоручених мјера заштите како би заштитили себе, али и друге од заразе вирусом корона.

Радојичић је рекао је да је Штаб за ванредне ситуације Бањалуке разговарао данас о либерализацији мјера у граду, те је на сједници одлучено да од 27. априла посебне градске мјере неће бити продужене.

(Независне) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

БЛ

24.04.2020 18:30

Лазес Игоре да су градјани криви за све,престани пребацивати своје проблеме на градјане! Куда су ходали ватрогасци? Глумили ти мегафоне у центру града,прали улице иако Цистоца има уговор, ни секунде нису радили свој посао,тако да престани да сваљујес на народ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бл

24.04.2020 18:57

Ти си глумац ал у лошем цртаном филму.

Name

БЛ љаксе

24.04.2020 19:41

Ватрогасци раде углавном свој посао,самим тим изложени су корона вирусу,мање више као и медицинари и већина дјелатности које имају лични контакт са грађанима,е сад организација посла,заштита,превентивне мјере,е то је други пар опанака,ватрогасци нису добили маске и рукавице до прије 10-ак дана,а свакодневно имају интервенције гдје су принуђени да имају контакт са непознатим грађанима,ко је крив због лоше организације рада у овим условима,незнам,али знам да ватрогасци носу ,ЛП

Name

Ре БЛ

24.04.2020 19:59

Ајде ти експерту што бистриш испред сеоске задруге, објасни шта то нису урадили бањалучки ватрогасци. Видим да си информатички освјештен, отиђи на ФБ страницу ватрогасне бригаде па прегледај документоване извјештаје о интервенцијама. Немој губитниче да ради ниских политичких побуда и ставова блатиш момке који часно, поштено и храбро и у овим временима раде свој посао а да им нико не аплаудира. И за крај, чувај здравље, изјешће те пакост и злоба.

Name

Бањалучанка

24.04.2020 20:42

Колико су само у последњих 15 дана пожара на подручју Бањалуке угасили? Ништа друго да нису радили превише је. Градака Чистоћа нема камионе са прскалицама као што их имају ватрогасци, комуналци могу прати улице, као што су радили, али није исто и дезинфиковати улице. Кроз моју улицу су често пролазили, хвала им због тога јер се на улици сваки дан игра пуно дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

24.04.2020 22:37

Проблем је сто се све колеге морају тестирати А ПОМИЊЕ ЛИ ИКО ПОРОДИЦУ ДОТИЦНОГ! ЦОВЈЕК радио свој посао много контаката кроз интервенције МОГАО ЈЕ (ко зна мозда и јесте) ЗАРАЗИТИ И СВОЈЕ НАЈБЛИЗЕ! БРЗ ОПОРАВАК ГОСПОДИНЕ НЕК ТЕ БОГ ЦУВА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛука

25.04.2020 00:14

Човек се разболео од супруге која се занимљиво свега придржава али ето покупила је негде вирус. Дезинфекцију улица раде ватрогасци, шт9 не би требали, просто зато што је чистоћа продана и што све наплаћује а ваттохасци то раде "за плату". Гледам по селима шта су урадили "савјесни" гтађани, стотине дулума намјерне паљевине није посао за ватрогасце (условно речено) већ за полиције да некоме леђа одере.

ОДГОВОРИТЕ