Vatrogasac iz BL pozitivan na virus korona

 Kod jednog pripadnika Gradske vatrogasne brigade Banjaluka utvrđeno je prisustvo virusa korona, zbog čega će biti obavljeno testiranje unutar jedinice, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, nakon sjednice gradskog Štaba za vanredne situacije.

Republika Srpska 24.04.2020 | 19:00
Vatrogasac iz BL pozitivan na virus korona

Prema podacima zdravstvenih službi, u ovom gradu, od izbijanja epidemije, registrovano je ukupno 316 osoba zaraženih virusom korona, saopšteno je na pres-konferenciji nakon sjednice Štaba.

Na građane ponovo apelovano da se striktno pridržavaju svih preporučenih mjera zaštite kako bi zaštitili sebe, ali i druge od zaraze virusom korona.

Radojičić je rekao je da je Štab za vanredne situacije Banjaluke razgovarao danas o liberalizaciji mjera u gradu, te je na sjednici odlučeno da od 27. aprila posebne gradske mjere neće biti produžene.

(Nezavisne) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

BL

24.04.2020 18:30

Lazes Igore da su gradjani krivi za sve,prestani prebacivati svoje probleme na gradjane! Kuda su hodali vatrogasci? Glumili ti megafone u centru grada,prali ulice iako Cistoca ima ugovor, ni sekunde nisu radili svoj posao,tako da prestani da svaljujes na narod!!

ODGOVORITE
Name

Re Bl

24.04.2020 18:57

Ti si glumac al u lošem crtanom filmu.

Name

BL ljakse

24.04.2020 19:41

Vatrogasci rade uglavnom svoj posao,samim tim izloženi su korona virusu,manje više kao i medicinari i većina djelatnosti koje imaju lični kontakt sa građanima,e sad organizacija posla,zaštita,preventivne mjere,e to je drugi par opanaka,vatrogasci nisu dobili maske i rukavice do prije 10-ak dana,a svakodnevno imaju intervencije gdje su prinuđeni da imaju kontakt sa nepoznatim građanima,ko je kriv zbog loše organizacije rada u ovim uslovima,neznam,ali znam da vatrogasci nosu ,LP

Name

Re BL

24.04.2020 19:59

Ajde ti ekspertu što bistriš ispred seoske zadruge, objasni šta to nisu uradili banjalučki vatrogasci. Vidim da si informatički osvješten, otiđi na FB stranicu vatrogasne brigade pa pregledaj dokumentovane izvještaje o intervencijama. Nemoj gubitniče da radi niskih političkih pobuda i stavova blatiš momke koji časno, pošteno i hrabro i u ovim vremenima rade svoj posao a da im niko ne aplaudira. I za kraj, čuvaj zdravlje, izješće te pakost i zloba.

Name

Banjalučanka

24.04.2020 20:42

Koliko su samo u poslednjih 15 dana požara na području Banjaluke ugasili? Ništa drugo da nisu radili previše je. Gradaka Čistoća nema kamione sa prskalicama kao što ih imaju vatrogasci, komunalci mogu prati ulice, kao što su radili, ali nije isto i dezinfikovati ulice. Kroz moju ulicu su često prolazili, hvala im zbog toga jer se na ulici svaki dan igra puno djece.

ODGOVORITE
Name

Pera

24.04.2020 22:37

Problem je sto se sve kolege moraju testirati A POMINJE LI IKO PORODICU DOTICNOG! COVJEK radio svoj posao mnogo kontakata kroz intervencije MOGAO JE (ko zna mozda i jeste) ZARAZITI I SVOJE NAJBLIZE! BRZ OPORAVAK GOSPODINE NEK TE BOG CUVA!

ODGOVORITE
Name

BLuka

25.04.2020 00:14

Čovek se razboleo od supruge koja se zanimljivo svega pridržava ali eto pokupila je negde virus. Dezinfekciju ulica rade vatrogasci, št9 ne bi trebali, prosto zato što je čistoća prodana i što sve naplaćuje a vattohasci to rade "za platu". Gledam po selima šta su uradili "savjesni" gtađani, stotine duluma namjerne paljevine nije posao za vatrogasce (uslovno rečeno) već za policije da nekome leđa odere.

ODGOVORITE