Моззарт донирао средства болници и грађанима у Фочи

Компанија Моззарт, у склопу свог друштвено одговорног пословања, укључила се и у борбу против вируса корона, кроз подршку здравственим установама, пензионерима и лицима која се налазе у стању социјалне потребе широм Републике Српске.

Република Српска 24.04.2020 | 12:49
Моззарт донирао средства болници и грађанима у Фочи

Након донација усмјерених здравственим установама и установама за подршку грађанима у стању социјалне потребе у Бањој Луци, Приједору, Градишци, Добоју, Бијељини, Зворнику, Требињу и Источном Сарајеву, компанија Моззарт је донирала 10.000 КМ болници у Фочи и 5.000 КМ Центру за социјални рад у Фочи, што заједно са осталим градовима у Републици Српској износи 150.000 КМ упућених установама и грађанима као подстицај у борби против ширења болести Цовид-19.

„Позитивно смо изненађени и, морамо нагласити, оваква помоћ долази у правом тренутку. Надамо се да ће примјер компаније Моззарт пратитити и остале компаније, јер из оваквих изазова можемо да изађемо само заједничким залагањима. Много смо захвални Моззарту на издвојеној донацији“, изјавио је Радмил Марић директор Универзитетске болнице „Фоча“. 

Поред донације болници, Моззарт је посјетио и Центар за социјални рад Фоча, којем је уручена донација у износу од 5.000 КМ у циљу куповине пакета помоћи особама у стању социјалне потребе.

„Помоћ је више него добродошла, нарочито у овим тренуцима када смо суочени са заједничким проблемом. Драго нам је да сте препознали нашу установу и заиста изражавамо велику захвалност компанији Моззарт“, нагласили су у Центру за социјални рад Фоча.

Након уручених донација, волонтери компаније Моззарт су подијелили пакете помоћи угроженим грађанима.

Осјећамо дужност и потребу да, колико можемо, помогнемо најугроженијима и онима којима је помоћ најпотребнија. Наставићемо свакодневно, кроз различите врсте помоћи, давати свој допринос у борби против вируса Цовид-19, поручују из Моззарта.

(БН)