Сарајево: Полиција у стану пронашла двије бомбе

Полиција је у Источном Сарајеву пронашла и одузела двије бомбе током претреса стана који користи лице чији су иницијали В.Т.

Босна и Херцеговина 24.04.2020 | 11:39
Сарајево: Полиција у стану пронашла двије бомбе

Након документовања предмета, Тужилаштву ће против лица В.Т. бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево. 

Јучерашњи претрес извршен је уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Полицијској станици Соколац јуче је пријављено је у мјесту Згона отуђен путнички аутомобил “голф два” у приватном власништву, а полиција предузима све неопходне мјера на проналску извршилаца и расвјетљавању кривичног дјела крађа.

Полицијска управа Источно Сарајево обавијештена је синоћ око 20.40 часова од МУП-а Кантона Сарајево да се у болници Клиничког центра Кошево у Сарајеву налази лице чији су иницијали М.А, које је задобило тјелесне повреде усљед експлозије непознате експлозивне направе.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је пет кривичних дјела, регистрована су три прекршаја о јавном реду и миру, а догодила се једна саобраћајна незгода

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар