Sarajevo: Policija u stanu pronašla dvije bombe

Policija je u Istočnom Sarajevu pronašla i oduzela dvije bombe tokom pretresa stana koji koristi lice čiji su inicijali V.T.

Bosna i Hercegovina 24.04.2020 | 11:39
Sarajevo: Policija u stanu pronašla dvije bombe

Nakon dokumentovanja predmeta, Tužilaštvu će protiv lica V.T. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo. 

Jučerašnji pretres izvršen je uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno je u mjestu Zgona otuđen putnički automobil “golf dva” u privatnom vlasništvu, a policija preduzima sve neophodne mjera na pronalsku izvršilaca i rasvjetljavanju krivičnog djela krađa.

Policijska uprava Istočno Sarajevo obaviještena je sinoć oko 20.40 časova od MUP-a Kantona Sarajevo da se u bolnici Kliničkog centra Koševo u Sarajevu nalazi lice čiji su inicijali M.A, koje je zadobilo tjelesne povrede usljed eksplozije nepoznate eksplozivne naprave.

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo evidentirano je pet krivičnih djela, registrovana su tri prekršaja o javnom redu i miru, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar