"Пријатељи" у хуманитарној акцији за храну најугроженијима!

Добро позната екипа мегапопуларне серије "Пријатељи", одлучила је да се придружи изазову "Алл ин Цхалленге" и прикупи новац који ће донирати за храну која је потребна најугроженијима због пандемије корона вируса.

Забава 23.04.2020 | 22:33
"Пријатељи" у хуманитарној акцији за храну најугроженијима!

Глумачка екипа позвала је све људе да уплате колико могу, а донације се крећу од 10 до 100 долара.

У склопу овог изазова, сви они који буду уплатили новац учествоваће у наградној игри, а шест најсрећнијих фанова популарних "Пријатеља" добиће посебну награду.

Добро позната глумачка поставка ће их наградити доласком у студио, где ће бити специјални гости на снимању специјалне епизоде "Пријатеља", а моћи ће и да разговарају са глумцима и да сазнају све трачеве и анегдоте које су се догодиле иза сцене.

Осим дружења на сету, шесторо најсрећнијих биће у прилици и да са Џенифер, Лисом, Кортни, Дејвидом, Метјуом и Метом попију кафу у Централ парку и мало боље упознају своје омиљене ликове.

Ову вест објавила је Џенифер Анистон на свом Инстаграм профилу и сигурно обрадовала милионе фанове широм света.

- Ми смо толико узбуђени што смо се придружили овом изазову како бисмо помогли људима да не буду гладни у ово време и да остану здрави. Због тога, позивамо вас и ваше пријатеље да нам се придружите - написала је глумица.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хи гуyс ?? ❤️⠀ ⠀ Wе’ре со еxцитед то јоин тхе АЛЛ ИН цхалленге то хелп кееп пеопле фед анд хеалтхy дуринг тхис тиме. ⠀ ⠀ Wе’ре инвитинг yоу анд фиве оф YОУР фриендс то јоин тхе сиx оф ус он Стаге 24. Бе оур персонал гуестс ин тхе аудиенце фор тхе тапинг оф оур @ХБОМАX реунион, ас wе реминисце абоут тхе схоw анд целебрате алл тхе фун wе хад ? ... анд гет тхе wхоле Фриендс ВИП еxпериенце он тхе Wарнер Брос. Студио Тоур.⠀ ⠀ Wе хопе тхис брингс а литтле јоy, анд сометхинг то лоок форwард то. Го то АллИнЦхалленге.цом то ентер... анд донате wхатевер yоу цан - $10, $25 - еверy доллар цоунтс. 100% оф процеедс wилл го то @нокидхунгрy, @меалсонwхеелсамерица анд #АмерицасФоодФунд wхицх бенефитс @феедингамерица анд @wцкитцхен. ⠀ Цан’т wаит то меет анд хуг yоу гуyс wхен тхис ис алл овер ? Унтил тхен, кееп Фацетиминг, цаллинг, ДМинг, анд теxтинг yоур фриендс анд фамилy. Wе готта стаy цоннецтед ??

Објава коју дели Јеннифер Анистон (@јенниферанистон) дана

Подсетимо, снимање специјална епизода серије "Пријатељи" која је требало да окупи стару екипу глумаца и која је била заказана за крај марта, одложена је због пандемије корона вируса.

Познат је и нови датум снимања, а почеће најраније у мају, саопштио је ХБО.

Извор: Телеграф.рс Фото: Профимедиа/Еверетт

 

Коментари / 0

Оставите коментар