Водитељка радила лајв из купатила, муж јој потпуно го упао у кадар!

Британска ТВ личност и експерт за модне трансформације Трини Вудал (56) је снимала видео уживо када је њен партнер случајно ушетао го у кадар, док је она давала савете о лепоти из свог дома.

Забава 23.04.2020 | 21:45
Водитељка радила лајв из купатила, муж јој потпуно го упао у кадар!

Њен партнер, милионер Чарлс Сачи (76), ухваћен је камером потпуно го, док је Трини снимала видео уживо на Фејсбуку за време изолације због корона вируса.

У сада обрисаном видео снимку, модни гуру је искорстила своје друштвене мреже да подели неке модне трикове и савете о лепоти, у тренутку када је њен партнер бизнисмен ускочио у кадар право из туша.

Звезда је наставила да игнорише ситуацију и да открива детаље неге своје коже, док је говорила из свог дома у западном Лондону.

Овај инцидент је приметио један фан, који је признао да нису уочили никакву Тринину реакцију док је носила ЛЕД маску за негу лица која кошта око 400 фунти.

Обожаватељ је видевши позадину Трининог партнера прокоментарисао:

- Нисам сигуран да ли је она приметила да је прошао го кроз кадар, али након што је изашао, она је подигла руку и ставила је управо у тај угао камере, како би покрила део просторије где се он налазио - написао је фан.

- Имала је маску на лицу тако да нисам видео да ли се постидела или не- додао је.

Она је овим путем, снимајући видео снимке уживо, покушавала да задржи своје пратиоце код куће и њени снимци углавном имају око 307.000 прегледа.

Трини је започела везу са бизнисменом Чарлсом 2013. године, након што се он развео од Нигеле Лосон након 10 година брака.

Извор: Телеграф.рс Фото: фацебоок/Профимедиа

 

Коментари / 0

Оставите коментар