Voditeljka radila lajv iz kupatila, muž joj potpuno go upao u kadar!

Britanska TV ličnost i ekspert za modne transformacije Trini Vudal (56) je snimala video uživo kada je njen partner slučajno ušetao go u kadar, dok je ona davala savete o lepoti iz svog doma.

Zabava 23.04.2020 | 21:45
Voditeljka radila lajv iz kupatila, muž joj potpuno go upao u kadar!

Njen partner, milioner Čarls Sači (76), uhvaćen je kamerom potpuno go, dok je Trini snimala video uživo na Fejsbuku za vreme izolacije zbog korona virusa.

U sada obrisanom video snimku, modni guru je iskorstila svoje društvene mreže da podeli neke modne trikove i savete o lepoti, u trenutku kada je njen partner biznismen uskočio u kadar pravo iz tuša.

Zvezda je nastavila da ignoriše situaciju i da otkriva detalje nege svoje kože, dok je govorila iz svog doma u zapadnom Londonu.

Ovaj incident je primetio jedan fan, koji je priznao da nisu uočili nikakvu Trininu reakciju dok je nosila LED masku za negu lica koja košta oko 400 funti.

Obožavatelj je videvši pozadinu Trininog partnera prokomentarisao:

- Nisam siguran da li je ona primetila da je prošao go kroz kadar, ali nakon što je izašao, ona je podigla ruku i stavila je upravo u taj ugao kamere, kako bi pokrila deo prostorije gde se on nalazio - napisao je fan.

- Imala je masku na licu tako da nisam video da li se postidela ili ne- dodao je.

Ona je ovim putem, snimajući video snimke uživo, pokušavala da zadrži svoje pratioce kod kuće i njeni snimci uglavnom imaju oko 307.000 pregleda.

Trini je započela vezu sa biznismenom Čarlsom 2013. godine, nakon što se on razveo od Nigele Loson nakon 10 godina braka.

Izvor: Telegraf.rs Foto: facebook/Profimedia

 

Komentari / 0

Ostavite komentar