Сека Алексић публици за свој рођендан поклонила нову песму! (ВИДЕО)

Регионална музичка звезда, Сека Алексић, прославља 39. рођендан, а овим специјалним поводом решила је да обрадује своју публику новом песмом.

Забава 23.04.2020 | 18:33
Сека Алексић публици за свој рођендан поклонила нову песму! (ВИДЕО)

Наиме, након скоро десет месеци од објављивања претходне нумере, популарна певачица је сада на радост бројних фанова представила песму “Адио“.

Сека је ову посебну прилику искористила и како би јавности упутила снажну поруку, која никог неће оставити равнодушним.

 Драги моји, са задовољством вам поклањам ову песму, јер увек сам више волела за свој рођендан да дарујем и поклањам другима – написала је популарна певачица на друштвеним мрежама додајући:

– Дубоко верујем да су за наш рођендан неке капије више отворене него других дана и да се наше жеље ипак јаче чују и одјекују тајним путевима до Божјег уха. Желим вам зато да се радујете и не скидате осмех са лица. А ову мелодију коју вам шаљем сам чула анђеоским гласом пре него својим, неко ми је шапутао пре него што сам је певала… И тај неко ми је рекао да вам свима пренесем: адио старим љубавима, адио пријатељима који су нас издали, адио сломљеним срцима, адио нама који смо јуче сами себи подметали ногу…  – истакла је она.

– И ако је већ адио, нека буде уз песму и игру, уз емоције – али оне снажне које се памте, оне уз које клецају колена, уз које се пада на под од радости, оне уз које се устаје поново и тако у круг, адио уз сузу, песму и смех. И ако могу један осмех да вам поклоним данас, нека буде величанствен… нека траје. Сви ми имамо наш адио, а ово је мој као поклон вама Воли вас и љуби ваша Сека  – закључила је Сека емотивну поруку, након чега су уследили комплименти и рођенданске честитке са свих страна.

Музику и текст за песму “Адио” је радио Саша Лазић, док је за аранжман заслужан, Аца Крсмановић.

Извор: магазинбалкан.еу Фото: Промо

Коментари / 0

Оставите коментар