Seka Aleksić publici za svoj rođendan poklonila novu pesmu! (VIDEO)

Regionalna muzička zvezda, Seka Aleksić, proslavlja 39. rođendan, a ovim specijalnim povodom rešila je da obraduje svoju publiku novom pesmom.

Zabava 23.04.2020 | 18:33
Seka Aleksić publici za svoj rođendan poklonila novu pesmu! (VIDEO)

Naime, nakon skoro deset meseci od objavljivanja prethodne numere, popularna pevačica je sada na radost brojnih fanova predstavila pesmu “Adio“.

Seka je ovu posebnu priliku iskoristila i kako bi javnosti uputila snažnu poruku, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

 Dragi moji, sa zadovoljstvom vam poklanjam ovu pesmu, jer uvek sam više volela za svoj rođendan da darujem i poklanjam drugima – napisala je popularna pevačica na društvenim mrežama dodajući:

– Duboko verujem da su za naš rođendan neke kapije više otvorene nego drugih dana i da se naše želje ipak jače čuju i odjekuju tajnim putevima do Božjeg uha. Želim vam zato da se radujete i ne skidate osmeh sa lica. A ovu melodiju koju vam šaljem sam čula anđeoskim glasom pre nego svojim, neko mi je šaputao pre nego što sam je pevala… I taj neko mi je rekao da vam svima prenesem: adio starim ljubavima, adio prijateljima koji su nas izdali, adio slomljenim srcima, adio nama koji smo juče sami sebi podmetali nogu…  – istakla je ona.

– I ako je već adio, neka bude uz pesmu i igru, uz emocije – ali one snažne koje se pamte, one uz koje klecaju kolena, uz koje se pada na pod od radosti, one uz koje se ustaje ponovo i tako u krug, adio uz suzu, pesmu i smeh. I ako mogu jedan osmeh da vam poklonim danas, neka bude veličanstven… neka traje. Svi mi imamo naš adio, a ovo je moj kao poklon vama Voli vas i ljubi vaša Seka  – zaključila je Seka emotivnu poruku, nakon čega su usledili komplimenti i rođendanske čestitke sa svih strana.

Muziku i tekst za pesmu “Adio” je radio Saša Lazić, dok je za aranžman zaslužan, Aca Krsmanović.

Izvor: magazinbalkan.eu Foto: Promo

Komentari / 0

Ostavite komentar