Певачи реаговали на Недин предлог: Нисмо угрожени!

И док певачица Неда Украден апелује на државу да у плану економских мера којим се помаже привреди у Србији укључи и естраду, чини се да њено мишљење не деле сви певачи.

Забава 23.04.2020 | 17:39
Певачи реаговали на Недин предлог: Нисмо угрожени!

Многе чуди одакле Неди та идеја, с обзиром на то да је недавно купила стан у Београду на води, те да у свом власништву има и кућу, али и играоницу за децу.

Певач Халид Муслимовић поручује колегиници да она прво треба да разговара сама са собом, па тек онда да се жали на државу Србију.

- Уз дужно поштовање према оним певачима који деценијама не раде и сигурно живе у тешкој ситуацији, све остало је будалаштина. Па мени није јасно да неко годинама ради и зарађује ненормалне паре, да би онда дошао до просјачког штапа. Викендом се хвале зарадама од по 15.000-20.000 евра, а већ у понедељак без жуте банке. Нека кукају на себе, а не на државу и вашег председника Вучића - поручује Муслимовић, са којим се слаже певачица Тамара Милутиновић.

- Каква угрожена врста? Мени никада није било лепше у животу. Лицемерно је причати да смо ми ти којима треба новчана помоћ, с обзиром на то да, док се ради, имамо зараду какву нема већина других људи. Можда некоме заиста треба помоћ, али из овог угла ми није јасно да су угроженији певачи од већине грађана који једва да имају просечну плату - искрена је Милутиновићева са којом се сложио и певач Ћемо.

- Зарађујемо више од просечног грађанина Србије када су нормалне околности, па самим тим нема потребе да се нама помаже. Сигуран сам да постоје много угроженији људи од певача. Било би ме срамота да поред оних који тешко живе и раде за 200 евра месечно ја будем сивоња који узима од државе - наводи Ћемо за „Ало!“.

И певачица Александра Младеновић поручује да јој новац није важан и да лепо живи иако не ради скоро два месеца.

- Поштујем свачији став, поготово старијих колегиница, али заиста не бринем о новцу нити спадам у групу угрожених. Једино што ме брине јесте здравље и да се помогне онима којима то заиста треба. За новац има времена, зарадићемо га поново - каже Александра за „Ало!“.

Извор: Ало.рс Фото: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бубњар

23.04.2020 16:38

Шта би онда рекла сиротиња - хиљаде незапосланих,оних што су добили отказе, пензионери итд.Паметно је Муслимовић реаговао на Недину изјаву.Цијенио сам и поштовао Неду као пјевачицу и човјека, али својом изјавом је по0низила и укаљала саму себе и професијуи којом се бави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоца

23.04.2020 18:44

Који карактер она има да се појави пред комсијама а тек на естради, остарила је па се вратила у дјеције размисљање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

23.04.2020 21:08

Неда се толико срозала у мојим оцима,да ју висе немогу смислити.Срамота да трази помоц.Како би некоме она помогла.Ма фуј,немам ријеци да изразим своја осјецања.

Name

Димитрије

24.04.2020 13:59

Баба Недо ниси ти висе за естраду , ти си у 8. деценији зивота и одмори те твоје старе кости, нафацарила си се милиона па ти мало, послусај ме иако сам 3x младји од тебе.

ОДГОВОРИТЕ