Pevači reagovali na Nedin predlog: Nismo ugroženi!

I dok pevačica Neda Ukraden apeluje na državu da u planu ekonomskih mera kojim se pomaže privredi u Srbiji uključi i estradu, čini se da njeno mišljenje ne dele svi pevači.

Zabava 23.04.2020 | 17:39
Pevači reagovali na Nedin predlog: Nismo ugroženi!

Mnoge čudi odakle Nedi ta ideja, s obzirom na to da je nedavno kupila stan u Beogradu na vodi, te da u svom vlasništvu ima i kuću, ali i igraonicu za decu.

Pevač Halid Muslimović poručuje koleginici da ona prvo treba da razgovara sama sa sobom, pa tek onda da se žali na državu Srbiju.

- Uz dužno poštovanje prema onim pevačima koji decenijama ne rade i sigurno žive u teškoj situaciji, sve ostalo je budalaština. Pa meni nije jasno da neko godinama radi i zarađuje nenormalne pare, da bi onda došao do prosjačkog štapa. Vikendom se hvale zaradama od po 15.000-20.000 evra, a već u ponedeljak bez žute banke. Neka kukaju na sebe, a ne na državu i vašeg predsednika Vučića - poručuje Muslimović, sa kojim se slaže pevačica Tamara Milutinović.

- Kakva ugrožena vrsta? Meni nikada nije bilo lepše u životu. Licemerno je pričati da smo mi ti kojima treba novčana pomoć, s obzirom na to da, dok se radi, imamo zaradu kakvu nema većina drugih ljudi. Možda nekome zaista treba pomoć, ali iz ovog ugla mi nije jasno da su ugroženiji pevači od većine građana koji jedva da imaju prosečnu platu - iskrena je Milutinovićeva sa kojom se složio i pevač Ćemo.

- Zarađujemo više od prosečnog građanina Srbije kada su normalne okolnosti, pa samim tim nema potrebe da se nama pomaže. Siguran sam da postoje mnogo ugroženiji ljudi od pevača. Bilo bi me sramota da pored onih koji teško žive i rade za 200 evra mesečno ja budem sivonja koji uzima od države - navodi Ćemo za „Alo!“.

I pevačica Aleksandra Mladenović poručuje da joj novac nije važan i da lepo živi iako ne radi skoro dva meseca.

- Poštujem svačiji stav, pogotovo starijih koleginica, ali zaista ne brinem o novcu niti spadam u grupu ugroženih. Jedino što me brine jeste zdravlje i da se pomogne onima kojima to zaista treba. Za novac ima vremena, zaradićemo ga ponovo - kaže Aleksandra za „Alo!“.

Izvor: Alo.rs Foto: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bubnjar

23.04.2020 16:38

Šta bi onda rekla sirotinja - hiljade nezaposlanih,onih što su dobili otkaze, penzioneri itd.Pametno je Muslimović reagovao na Nedinu izjavu.Cijenio sam i poštovao Nedu kao pjevačicu i čovjeka, ali svojom izjavom je po0nizila i ukaljala samu sebe i profesijui kojom se bavi.

ODGOVORITE
Name

Joca

23.04.2020 18:44

Koji karakter ona ima da se pojavi pred komsijama a tek na estradi, ostarila je pa se vratila u djecije razmisljanje.

ODGOVORITE
Name

MM

23.04.2020 21:08

Neda se toliko srozala u mojim ocima,da ju vise nemogu smisliti.Sramota da trazi pomoc.Kako bi nekome ona pomogla.Ma fuj,nemam rijeci da izrazim svoja osjecanja.

Name

Dimitrije

24.04.2020 13:59

Baba Nedo nisi ti vise za estradu , ti si u 8. deceniji zivota i odmori te tvoje stare kosti, nafacarila si se miliona pa ti malo, poslusaj me iako sam 3x mladji od tebe.

ODGOVORITE