Одсекао себи језик да би богиња Кали зауставила корона вирус!

24-годишњи каменорезац Вивек Шарма из Индије одсекао је себи језик да би задовољо богињу Кали да би она заузврат зауставила епидемију корона вируса у Индији.

Занимљивости 23.04.2020 | 16:33
Одсекао себи језик да би богиња Кали зауставила корона вирус!

Вивек Схарма иначе ради са братом Шивамом и још седам колега у храму Бавани Мата, био је забринут због епидемије вируса који је који је до сада у његовој земљи заразио 20.178 људи, а усмртио 645 особа.

Његов колега је казао да је претходних неколико дана у више наврата призивао име богиње Кали Мата и молио јој се. Како јавља “Тимес оф Индиа” Шарма је у једном тренукту рекао да иде у продавницу, али се није вратио у храм.

Брат га је дозивао и тражио, а затим му је један од колега рекао да је Вивек одсекао језик у храму Надешвари у месту Гујарат

Мушкарца су брзо превезли у болницу, где су лекари покушали да му пришију језик који је пронађен у његовој шаци док је лежао у несвесном стању на поду.

" Последњих дана радовао се повратку у родно место Мадхја Прадеш, али то је немогуће јер је земља блокирана због корона вируса. У тренутку лудила одсекао је себи језик " казао је један од инспектора за “Тимес оф Индиа” и рекао да ће више детаља бити познато после истраге која је у току.

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар