Odsekao sebi jezik da bi boginja Kali zaustavila korona virus!

24-godišnji kamenorezac Vivek Šarma iz Indije odsekao je sebi jezik da bi zadovoljo boginju Kali da bi ona zauzvrat zaustavila epidemiju korona virusa u Indiji.

Zanimljivosti 23.04.2020 | 16:33
Odsekao sebi jezik da bi boginja Kali zaustavila korona virus!

Vivek Sharma inače radi sa bratom Šivamom i još sedam kolega u hramu Bavani Mata, bio je zabrinut zbog epidemije virusa koji je koji je do sada u njegovoj zemlji zarazio 20.178 ljudi, a usmrtio 645 osoba.

Njegov kolega je kazao da je prethodnih nekoliko dana u više navrata prizivao ime boginje Kali Mata i molio joj se. Kako javlja “Times of India” Šarma je u jednom trenuktu rekao da ide u prodavnicu, ali se nije vratio u hram.

Brat ga je dozivao i tražio, a zatim mu je jedan od kolega rekao da je Vivek odsekao jezik u hramu Nadešvari u mestu Gujarat

Muškarca su brzo prevezli u bolnicu, gde su lekari pokušali da mu prišiju jezik koji je pronađen u njegovoj šaci dok je ležao u nesvesnom stanju na podu.

" Poslednjih dana radovao se povratku u rodno mesto Madhja Pradeš, ali to je nemoguće jer je zemlja blokirana zbog korona virusa. U trenutku ludila odsekao je sebi jezik " kazao je jedan od inspektora za “Times of India” i rekao da će više detalja biti poznato posle istrage koja je u toku.

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar