Ста пишу страни медији о односима Србије,САД и Израела

У научном часопису „Исраел Аффаирс објављен је приказ закључака међународне научне конференције о српско-израелским односима, док је амерички часопис „Тхе Америцан Легион“, објавио чланак о српским жртвама у Другом светском рату, као и чињеницу да су Србија и САД биле савезници.

Србија 22.04.2020 | 16:11
Ста пишу страни медији о односима Србије,САД и Израела

Часопис „Тхе Америцан Легион“ бави се, имеђу осталог, међународном безбедношћу, историјом, а ово је први пут да се у једном оваквом часопису објављује податак о српским жртвама и савезништву две државе.

У научном часопису „Исраел Аффаирес“, који се налази на СЦИ листи објављен је приказ  међународне научне конференције „Српско-израелски односи“.

Научне конференције „Српско-израелски односи“ и  „Српско-амерички односи“ које су у организацији Института за националну и међународну безбедност одржане у Скупштини Србије биле су веома запажене у међународној научној заједници.

Обе конференције подржало је Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ниста

22.04.2020 14:53

Ново на глобалном плану. Америка главни градитељ сад руси стубове глобализма, тргивинску, свјетску здравствену и друге организације. У европи границе, нафта дзаба плус плате. Руска војска у главним НАТО дрзавама. Бил гејтс би да помазе здравство пласи се умреце пуно.... Само код нас лазни ГАРДИСТА, СРБИН,ПРАВОСЛАВАЦ, ВРС, БОРАЦ и др. нист невиде и пљују по Србији и РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Ниста

22.04.2020 15:55

Браво, браво и још једном браво за твој коментар. Тачно је да су то сви лажни ту набројани. Заједничко им је да мрзе РС и Србију И србски народ у целини.

Name

Ре

22.04.2020 16:28

А ти као нешто видиш!? Америка је увјек гледала свој интерес и гледат ће док буде могла. Границе у Европи никада нису укинуте, већ се само није вршила контрола преласка истих, а данас се то опет привремено ради из опште познатог разлога. Видиш они имају контролу на граници, а ти на кућном прагу! Не смијеш изаћи из куће када хоћеш, а причаш нешто о другом. Бил Гејтс помаже здравствене институције већ деценијама, информиши се! Нафта јевтина, па јесте и то их 2 разлога. Један је да нема потрошње а други је Русија. Изашла је из споразума и производила максимално (требало новца). Пуна складишта и цијена пада. Руске снаге у НАТО државама!? Мислиш на војно медицинско особље у Италији? Па ненормално би било одбити помоћ од било кога у таквој ситуацији, као што је ненормално било одбити помоћ да британска морнарица спаси војнике са подморнице Курдск.

Name

МАXО-Ре-браво

22.04.2020 18:12

Твој коментар на ову двојицу је супер реалан и види се да си добро опремјен са знањем. А ја би само пито србе "кад мислите сици са облака" Ста мисле сад кад ЕУ даје без повратно 250 милиона еура Па да казу нема ниста за РС. као сто нису дали ни Србији народски "нема дзабе ни год старе бабе"

Name

хахахахахахаха

22.04.2020 19:04

цуј Бил Гејтс помазе.... он управља здравством да би обавио депопулацију ниси бас информисан зао ми је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

22.04.2020 20:25

Мало су закаснили, требали су прије 30 година о овоме причати и писати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пису

23.04.2020 09:13

Ста им нареде.

ОДГОВОРИТЕ