Sta pišu strani mediji o odnosima Srbije,SAD i Izraela

U naučnom časopisu „Israel Affairs objavljen je prikaz zaključaka međunarodne naučne konferencije o srpsko-izraelskim odnosima, dok je američki časopis „The American Legion“, objavio članak o srpskim žrtvama u Drugom svetskom ratu, kao i činjenicu da su Srbija i SAD bile saveznici.

Srbija 22.04.2020 | 16:11
Sta pišu strani mediji o odnosima Srbije,SAD i Izraela

Časopis „The American Legion“ bavi se, imeđu ostalog, međunarodnom bezbednošću, istorijom, a ovo je prvi put da se u jednom ovakvom časopisu objavljuje podatak o srpskim žrtvama i savezništvu dve države.

U naučnom časopisu „Israel Affaires“, koji se nalazi na SCI listi objavljen je prikaz  međunarodne naučne konferencije „Srpsko-izraelski odnosi“.

Naučne konferencije „Srpsko-izraelski odnosi“ i  „Srpsko-američki odnosi“ koje su u organizaciji Instituta za nacionalnu i međunarodnu bezbednost održane u Skupštini Srbije bile su veoma zapažene u međunarodnoj naučnoj zajednici.

Obe konferencije podržalo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

(Agencije)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Nista

22.04.2020 14:53

Novo na globalnom planu. Amerika glavni graditelj sad rusi stubove globalizma, trgivinsku, svjetsku zdravstvenu i druge organizacije. U evropi granice, nafta dzaba plus plate. Ruska vojska u glavnim NATO drzavama. Bil gejts bi da pomaze zdravstvo plasi se umrece puno.... Samo kod nas lazni GARDISTA, SRBIN,PRAVOSLAVAC, VRS, BORAC i dr. nist nevide i pljuju po Srbiji i RS

ODGOVORITE
Name

Za Nista

22.04.2020 15:55

Bravo, bravo i još jednom bravo za tvoj komentar. Tačno je da su to svi lažni tu nabrojani. Zajedničko im je da mrze RS i Srbiju I srbski narod u celini.

Name

Re

22.04.2020 16:28

A ti kao nešto vidiš!? Amerika je uvjek gledala svoj interes i gledat će dok bude mogla. Granice u Evropi nikada nisu ukinute, već se samo nije vršila kontrola prelaska istih, a danas se to opet privremeno radi iz opšte poznatog razloga. Vidiš oni imaju kontrolu na granici, a ti na kućnom pragu! Ne smiješ izaći iz kuće kada hoćeš, a pričaš nešto o drugom. Bil Gejts pomaže zdravstvene institucije već decenijama, informiši se! Nafta jevtina, pa jeste i to ih 2 razloga. Jedan je da nema potrošnje a drugi je Rusija. Izašla je iz sporazuma i proizvodila maksimalno (trebalo novca). Puna skladišta i cijena pada. Ruske snage u NATO državama!? Misliš na vojno medicinsko osoblje u Italiji? Pa nenormalno bi bilo odbiti pomoć od bilo koga u takvoj situaciji, kao što je nenormalno bilo odbiti pomoć da britanska mornarica spasi vojnike sa podmornice Kurdsk.

Name

MAXO-Re-bravo

22.04.2020 18:12

Tvoj komentar na ovu dvojicu je super realan i vidi se da si dobro opremjen sa znanjem. A ja bi samo pito srbe "kad mislite sici sa oblaka" Sta misle sad kad EU daje bez povratno 250 miliona eura Pa da kazu nema nista za RS. kao sto nisu dali ni Srbiji narodski "nema dzabe ni god stare babe"

Name

hahahahahahaha

22.04.2020 19:04

cuj Bil Gejts pomaze.... on upravlja zdravstvom da bi obavio depopulaciju nisi bas informisan zao mi je...

ODGOVORITE
Name

Истина

22.04.2020 20:25

Мало су закаснили, требали су прије 30 година о овоме причати и писати.

ODGOVORITE
Name

Pisu

23.04.2020 09:13

Sta im narede.

ODGOVORITE