Ричард Гир добио друго дете са 33 године млађом супругом!

Славни "официр и џентлмен" Ричард Гир постао је још једном отац, и то у 71. години. Његова супруга, шпанска активисткиња Алехандра Силва, која има 37 година, донела је на свет још једног дечака.

Забава 22.04.2020 | 15:17
Ричард Гир добио друго дете са  33 године млађом супругом!

Породила се у тајности, а ово је други син којег има са чувеним холивудским заводником, будући да су прво дете поздравили у фебруару 2018. године, када се родио Александер.

И Ричард и његова супруга већ имају децу из претходних бракова. Звезда "Згодне жене" са бившом супругом Кери Ловел има 20-годишњег сина Хомера, док Александра има 7-годишњег Алберта из брака са бизнисменом Говином Фридлендом.

Венчали су се у априлу 2018. године на Ричардовом ранчу надомак Њујорка, где су и сада у изолацији због пандемије корона вируса, пише амерички "Хелло".

- Осећам се као да сам у правој бајци. Без сумње, осећам се као најсрећнија жена на свету - изјавила је раније Гирова супруга.

- Најсрећнији сам човек у универзуму. Како не бих био? Ожењен сам прелепом женом која је паметна, нежна, посвећена томе да помаже људима, забавна, стрпљива, зна да опрости, одлична куварица - и она која прави најбоље салате на свету! - описао је глумац своју срећу.

Њих двоје не крију да су до ушију заљубљени једно у друго, а ко зна...можда скоро стигне вест и да чекају треће дете.

Извор:Ало.рс Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алекса

23.04.2020 13:41

Овај Пуниса се не сали! Колико тај има тек ванбрацне деце,цело обданисте!

ОДГОВОРИТЕ