Ričard Gir dobio drugo dete sa 33 godine mlađom suprugom!

Slavni "oficir i džentlmen" Ričard Gir postao je još jednom otac, i to u 71. godini. Njegova supruga, španska aktivistkinja Alehandra Silva, koja ima 37 godina, donela je na svet još jednog dečaka.

Zabava 22.04.2020 | 15:17
Ričard Gir dobio drugo dete sa  33 godine mlađom suprugom!

Porodila se u tajnosti, a ovo je drugi sin kojeg ima sa čuvenim holivudskim zavodnikom, budući da su prvo dete pozdravili u februaru 2018. godine, kada se rodio Aleksander.

I Ričard i njegova supruga već imaju decu iz prethodnih brakova. Zvezda "Zgodne žene" sa bivšom suprugom Keri Lovel ima 20-godišnjeg sina Homera, dok Aleksandra ima 7-godišnjeg Alberta iz braka sa biznismenom Govinom Fridlendom.

Venčali su se u aprilu 2018. godine na Ričardovom ranču nadomak Njujorka, gde su i sada u izolaciji zbog pandemije korona virusa, piše američki "Hello".

- Osećam se kao da sam u pravoj bajci. Bez sumnje, osećam se kao najsrećnija žena na svetu - izjavila je ranije Girova supruga.

- Najsrećniji sam čovek u univerzumu. Kako ne bih bio? Oženjen sam prelepom ženom koja je pametna, nežna, posvećena tome da pomaže ljudima, zabavna, strpljiva, zna da oprosti, odlična kuvarica - i ona koja pravi najbolje salate na svetu! - opisao je glumac svoju sreću.

Njih dvoje ne kriju da su do ušiju zaljubljeni jedno u drugo, a ko zna...možda skoro stigne vest i da čekaju treće dete.

Izvor:Alo.rs Foto: Shutterstock

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aleksa

23.04.2020 13:41

Ovaj Punisa se ne sali! Koliko taj ima tek vanbracne dece,celo obdaniste!

ODGOVORITE