Кон о Ђоковиц́у: Жао ми је што му нисам објаснио...

Епидемиолог Предраг Кон, члан стручног тима Владе Србије у борби против коронавируса, рекао је да му је жао што није имао прилику да утиче на најбољег тенисера света Новака Ђоковиц́а и да му објасни значај имунизације за здравље. 

Тенис 22.04.2020 | 11:46
Кон о Ђоковиц́у: Жао ми је што му нисам објаснио...

Кон је пре два дана реаговао на став Ђоковиц́а, који је изјавио да је против ванкцинисања, а та изајва најбољег тенисера изазвала је реакције широм света. 

"Морам да кажем да сам један од највернијих Ђоковиц́евих навијаца, можда чак и један од најватренијих. Овде сам нашем велемајстору пожелео све најбоље, то обично изостаје из онога што сам на крају рекао. Саветовао сам му једноставно да о вакцинацији не говори", рекао је Кон у Јутарњем програму ТВ Прва. 

"Жао ми је што нисам имао прилике да имам неки утицај на њега и објасним му да је имунизација оно што има велики утицај на здравље и заштиту становништва", закључио је Кон. 

(Спутник)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

бели

22.04.2020 10:28

немас ти њему ста реци има те у малом прсту и сви цемо прије Дјоковица послусати него тебе.мозда би ти и вјеровали да иза овог не стоји свјетска финансијска мафија и велики Бил.ти вакциниси све своје а нас неубједјуј јер сам знас да у вакцини има само цип а они те и плацају. правој вакцини треба бар 5 до 6 година. КАКИ СЕ НЕПОВУЦЕ НЕГО ВУЦИЦА МАНИПУЛАТОРА ПОДЛУСА.УНИСТИО ЈЕ ТОРЛАК РАДИ МАЛО КРЕДИТА. ПОДРУКУ ПА У ПЕНЗИЈУ ОБОЈИЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самy

22.04.2020 10:36

Не знам што Ђоковић брине кад ови људи знају шта је боље за нас. Они знају како за 390М евра побиједити Корону, како направити најскупљи ауто пут на свијету, како имати најскупље гориво на свијету, они све знају за наше добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоца

22.04.2020 10:57

У америци гориво дају дзаба и јос мало кеса ти ставе на седисте аута.

Name

Догодине у Призрену!

22.04.2020 10:53

Ноле је свијетски човијек, а прије свега човијек! Њега ћу прије да слушам, него НАТО марионете! Доста је било! ????♥

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

22.04.2020 11:25

Ко пушта овог Кона, манекена фармацеутске индустрије да лаже народу? То је само слуган новог доктора Менгелеа (Билла Гатеса), који планира профитирати на вакцинама које ће се увозити у Србију. Ђоле је закон, људина и понос свих нас из бивше Југославије, и њему се може вјеровати - он не зарађује на вакцинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цwеле93

23.04.2020 17:09

досадно.. да нема меридиан кладионице не знам ста бих од досаде

ОДГОВОРИТЕ