Тони Цетински микрофон замијенио трактором

Један од најпопуларнијих певача у региону, хрватски музичар Тони Цетински (50), већ дуже време борави ван града, у једном истарском селу где и проводи изолацијске дане заједно са супругом Дубравком.

Забава 21.04.2020 | 21:45
Тони Цетински микрофон замијенио трактором

Њих двоје готово свакодневно на друштвеним мрежама приближавају фановима здрав начин живота и љубав према природи, па тако у данима пандемије корона вируса и у новонасталим околностима мир и срећу проналазе у шетњама, вожњама бициклом, уређивању дома и дворишта, уживању у природи те другим здравим активностима.

Тони је тако решио да певачке дане замени пољопривредом и направи био село, па се дао на посао.

- Уз поштовање мера социјалне дистанце наше БИО СЕЛО и наш био врт спремни за садњу након прве кише коју чекамо - написао је Тони, који се сликао и на трактору у селу Радетићи, а потом показао и како изгледа припрема био врта и села.

Наводњавање спремно. Још мало и наш БИО ВРТ биће спреман за садњу. Јухуууууухууууу!! - похвалио се певач.

Уз поруке је додао хештегове "срећан сам" и "само љубав", а поруке подршке, дивљења и похвале не престају да му стижу.

Певачева супруга Дубравка опоравила се од можданог удара који је доживела у јуну прошле године, када је билахоспитализована у Ријеци, а пет месеци касније вратила се тамо где је стала.

Њих двоје су пуно пута истицали колико су срећни заједно и колико једно друго употпуњавају, а 2017. године преселили су се из Загреба у певачев родни Ровињ, након што је 25 година живео у главном граду Хрватске.

Извор: Телеграф.рс Фото: инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар