Toni Cetinski mikrofon zamijenio traktorom

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, hrvatski muzičar Toni Cetinski (50), već duže vreme boravi van grada, u jednom istarskom selu gde i provodi izolacijske dane zajedno sa suprugom Dubravkom.

Zabava 21.04.2020 | 21:45
Toni Cetinski mikrofon zamijenio traktorom

Njih dvoje gotovo svakodnevno na društvenim mrežama približavaju fanovima zdrav način života i ljubav prema prirodi, pa tako u danima pandemije korona virusa i u novonastalim okolnostima mir i sreću pronalaze u šetnjama, vožnjama biciklom, uređivanju doma i dvorišta, uživanju u prirodi te drugim zdravim aktivnostima.

Toni je tako rešio da pevačke dane zameni poljoprivredom i napravi bio selo, pa se dao na posao.

- Uz poštovanje mera socijalne distance naše BIO SELO i naš bio vrt spremni za sadnju nakon prve kiše koju čekamo - napisao je Toni, koji se slikao i na traktoru u selu Radetići, a potom pokazao i kako izgleda priprema bio vrta i sela.

Navodnjavanje spremno. Još malo i naš BIO VRT biće spreman za sadnju. Juhuuuuuuhuuuuu!! - pohvalio se pevač.

Uz poruke je dodao heštegove "srećan sam" i "samo ljubav", a poruke podrške, divljenja i pohvale ne prestaju da mu stižu.

Pevačeva supruga Dubravka oporavila se od moždanog udara koji je doživela u junu prošle godine, kada je bilahospitalizovana u Rijeci, a pet meseci kasnije vratila se tamo gde je stala.

Njih dvoje su puno puta isticali koliko su srećni zajedno i koliko jedno drugo upotpunjavaju, a 2017. godine preselili su se iz Zagreba u pevačev rodni Rovinj, nakon što je 25 godina živeo u glavnom gradu Hrvatske.

Izvor: Telegraf.rs Foto: instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar