Ниш: Бивши српски рукометаш жртва вируса корона

Бивши српски рукометаш Владимир Димитријевић преминуо у Нишу од последица коронавируса, саопштио је Рукометни савез Србије. 

Остали спортови 20.04.2020 | 21:13
Ниш: Бивши српски рукометаш жртва вируса корона

ДИмитријевић је рођен 29. јануара 1959. године, а прве рукометне кораке направио је са 13 година код тренера Зорана Богдановића Кизе.

Брзо се наметнуо за прву екипу, јер је био снажан, храбар и имао је страховит скок – шут. Одлика му је биле једноставност у игри.

Био је један од најзаслужнијих за улазак Јагодине из Прве српске у Међурепубличку лигу (Србија – Црна Гора).

Међутим, његове игре су биле запажене, па је био мета емисара неколико клубова. Ипак, прихватио је понуду нишког Железничара, односно, легендарног тренера Туте Живковића.

Одмах је Димитријевић изборио место и био је заслужан за освајање Купа Југославије. Потом је прихватио још боље понуде Кристала из Зајечара, у то време клуба који је био мека врсних спортиста, а затим прволигаша Замета из Ријеке, у којој је такође фигурирао као главни играч.

(Курир спорт) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Срцко

20.04.2020 19:28

Умре наравно да умре али се не објављује.А не објављује се јер је вец све познато док је ово нова болест и јос преносива па наравно да це се објавити. А ста то не стима бас ме занима ајде бога ти реци.Не знам ста ти није јасно, ово је заразна болест од које се умире и зато је опасна.Срцани удар, карцином, дијабетес итд су јос смртоносније али нису заразне у томе је кљуц Ако оцес цувај се ако нецес не морас и то не утице на друге, а овде је другације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цwеле93

21.04.2020 15:39

кад нема спорта, има казино у меридиан кладионици :)

ОДГОВОРИТЕ