Саша Матић вечерас уживо за комшије и цео свет!

Медијска кућа Арена цханнелс гроуп током ванредног стања односно пандемије вируса Цовид19 максимално се труди да својим корисницима олакша боравак у изолацији.

Забава 19.04.2020 | 19:37
Саша Матић вечерас уживо за комшије и цео свет!

Као друштвено-одговорна компанија свакодневно у сарадњи са спортистима, глумцима, певачима и јавним личностима широм Србије, Европе и света објављује вести и дешавања везана за епидемију корона вируса из свих крајева наше планете.

Како би сви наши гледаоци могли да уживају у музичким концертима највећих регионалних звезда обезбедјена је Арена Цлоуд апликација за иос и андроид уредјаје.

Сви гледаоци музичке телевизије Тоxиц моћи ће Ускрс да прославе уз песме једног од најпопуларнијих извођача са наших простора, Саше Матића. Љубитељи барда народне музике имаће прилику да концерт прате уживо од 21х, ексклузивно на Тоxиц ТВ путем Мтс ИПТВ на позицији 115, Супернова на позицији 21 и Го4yоу интернет платформе.

Гледаоци који немају уговоре са поменутим оператерима могу врло једноставно да уживају у хитовима популарног певача преузимањем апликације Арена Цлоуд доступне за ИОС и Андроид уређаје. Сви заинтересовани, апликацију могу инсталирати и користити потпуно бесплатно.

Поред концерта Саше Матића корисници Арена цлоуд-а имају могућност да било где у свету гледају најбољи филмски и серијски програм, Арена спорт канале, као и сваки други садржај доступан на апликацији.

Извор: Курир.рс Фото: Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар