Saša Matić večeras uživo za komšije i ceo svet!

Medijska kuća Arena channels group tokom vanrednog stanja odnosno pandemije virusa Covid19 maksimalno se trudi da svojim korisnicima olakša boravak u izolaciji.

Zabava 19.04.2020 | 19:37
Saša Matić večeras uživo za komšije i ceo svet!

Kao društveno-odgovorna kompanija svakodnevno u saradnji sa sportistima, glumcima, pevačima i javnim ličnostima širom Srbije, Evrope i sveta objavljuje vesti i dešavanja vezana za epidemiju korona virusa iz svih krajeva naše planete.

Kako bi svi naši gledaoci mogli da uživaju u muzičkim koncertima najvećih regionalnih zvezda obezbedjena je Arena Cloud aplikacija za ios i android uredjaje.

Svi gledaoci muzičke televizije Toxic moći će Uskrs da proslave uz pesme jednog od najpopularnijih izvođača sa naših prostora, Saše Matića. Ljubitelji barda narodne muzike imaće priliku da koncert prate uživo od 21h, ekskluzivno na Toxic TV putem Mts IPTV na poziciji 115, Supernova na poziciji 21 i Go4you internet platforme.

Gledaoci koji nemaju ugovore sa pomenutim operaterima mogu vrlo jednostavno da uživaju u hitovima popularnog pevača preuzimanjem aplikacije Arena Cloud dostupne za IOS i Android uređaje. Svi zainteresovani, aplikaciju mogu instalirati i koristiti potpuno besplatno.

Pored koncerta Saše Matića korisnici Arena cloud-a imaju mogućnost da bilo gde u svetu gledaju najbolji filmski i serijski program, Arena sport kanale, kao i svaki drugi sadržaj dostupan na aplikaciji.

Izvor: Kurir.rs Foto: Dragan Kadić

Komentari / 0

Ostavite komentar