Усред полицијског часа “смартом” се закуцао у дрво

И.М. из Неготина тешко је повређен када је возећи, претпоставља се неприлагођеном брзином, изгубио контролу над “смартом” и ударио у дрво на главној неготинској саобраћајници, пореко пута улаза у болницу, у петак око 18 сати и 30 минута током полицијског часа.

Србија 17.04.2020 | 22:50
Усред полицијског часа “смартом” се закуцао у дрво

Овај Неготинац, према причи станара околних зграда, дошао је из правца неготинског насеља Милошевски пут, поред кружног тока и наставио ка раскрсници, али је у једном тренутку изгубио контролу над возилом и ударио у дрво.

- Чуо се јак прасак и ломњава стакла. „Смарт“ је поломио дрво, одбио се и ударио у друго стабло, а затим се преврнуо на бок – сазнајемо од станара који су све ово посматрали са тераса.

Права је срећа да је у току полицијски час јер је ова улица једна од најпрометнијих због непосредне близине болнице и дома здравља, као и неколико апотека.

На “смарту” су се одмах активирали ваздушни јастуци. Повређеног возача су из олупине извукли ватрогасац Љубиша Грекуловић, који није на био на дужности, и Предраг Спнуловић.

На лице места одмах су дошле екипе неготинске Хитне помоћи и одељења хирургије, али и полиција и припадници Ватрогасно-спасилачког одељења који одмах интервенисали због опасности да се аутомобил запали и експлодира. 

Возачу је указана неопходна лекарска помоћ, а због могућих унутрашњих повреда хитно је транспортовали за Бор на скенер главе и горњег абдомена.

На аутомобилу је причињена већа материјална штета. Узрок саобраћајне незгоде је, највероватније, неприлагођена брзина, али ће даља истрага утврдити околности под којима је она настала.

(Новости)

Коментари / 0

Оставите коментар