Usred policijskog časa “smartom” se zakucao u drvo

I.M. iz Negotina teško je povređen kada je vozeći, pretpostavlja se neprilagođenom brzinom, izgubio kontrolu nad “smartom” i udario u drvo na glavnoj negotinskoj saobraćajnici, poreko puta ulaza u bolnicu, u petak oko 18 sati i 30 minuta tokom policijskog časa.

Srbija 17.04.2020 | 22:50
Usred policijskog časa “smartom” se zakucao u drvo

Ovaj Negotinac, prema priči stanara okolnih zgrada, došao je iz pravca negotinskog naselja Miloševski put, pored kružnog toka i nastavio ka raskrsnici, ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

- Čuo se jak prasak i lomnjava stakla. „Smart“ je polomio drvo, odbio se i udario u drugo stablo, a zatim se prevrnuo na bok – saznajemo od stanara koji su sve ovo posmatrali sa terasa.

Prava je sreća da je u toku policijski čas jer je ova ulica jedna od najprometnijih zbog neposredne blizine bolnice i doma zdravlja, kao i nekoliko apoteka.

Na “smartu” su se odmah aktivirali vazdušni jastuci. Povređenog vozača su iz olupine izvukli vatrogasac Ljubiša Grekulović, koji nije na bio na dužnosti, i Predrag Spnulović.

Na lice mesta odmah su došle ekipe negotinske Hitne pomoći i odeljenja hirurgije, ali i policija i pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja koji odmah intervenisali zbog opasnosti da se automobil zapali i eksplodira. 

Vozaču je ukazana neophodna lekarska pomoć, a zbog mogućih unutrašnjih povreda hitno je transportovali za Bor na skener glave i gornjeg abdomena.

Na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta. Uzrok saobraćajne nezgode je, najverovatnije, neprilagođena brzina, ali će dalja istraga utvrditi okolnosti pod kojima je ona nastala.

(Novosti)

Komentari / 0

Ostavite komentar