Спријечен покушај самоубиства младића у Котор Варошу

Брзом интервенцијом полицајаца у Котор Варошу ноћас је млађи мушкарац спријечен у покушају самоубиства, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 17.04.2020 | 14:47
Спријечен покушај самоубиства младића у Котор Варошу

Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је да је ноћас око 0.50 полицији пријављено да се у мјесту Врбањци, на врху скеле која се налази на Православној цркви, налази непознати мушкарац, млађе животе доби, који је скинуо одјећу са себе и намјерава да скочи.

Брзом реакцијом полицијских службеника и обављеним разговором са њим, успјели су га одговорити од намјере да скочи и безбједно га спустити са скеле -појаснила је Мучибабићева.

Утврђено је да се ради о особи иницијала А.Н.

На лице мјеста је изашла Служба хитне медицинске помоћи, која је га је одвела ради указивања неопходне медицинске помоћи.

(Српскаинфо)  

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Заиста

17.04.2020 16:09

Ово је велика игра са људима, без водјења рацуна да има доста лабилних, нервних болесника, људи са пост ратним синдромом,... Праве посљедице це СЕ видјети кад ово све "као продје", јер овдје нико не води рацуна о људима, о психи, о нацину презивљавања, спорадицно раде те цорона тестове... Све дјелују озбиљно неозбиљно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@цо 007

17.04.2020 20:48

Нека му додик и зељка дају посао и бољи зивот неце нико да помисли на тако несто а камо ли да у ради бице тога јос у Р.С на залост

ОДГОВОРИТЕ