Spriječen pokušaj samoubistva mladića u Kotor Varošu

Brzom intervencijom policajaca u Kotor Varošu noćas je mlađi muškarac spriječen u pokušaju samoubistva, potvrđeno je za Srpskainfo.

Republika Srpska 17.04.2020 | 14:47
Spriječen pokušaj samoubistva mladića u Kotor Varošu

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je noćas oko 0.50 policiji prijavljeno da se u mjestu Vrbanjci, na vrhu skele koja se nalazi na Pravoslavnoj crkvi, nalazi nepoznati muškarac, mlađe živote dobi, koji je skinuo odjeću sa sebe i namjerava da skoči.

Brzom reakcijom policijskih službenika i obavljenim razgovorom sa njim, uspjeli su ga odgovoriti od namjere da skoči i bezbjedno ga spustiti sa skele -pojasnila je Mučibabićeva.

Utvrđeno je da se radi o osobi inicijala A.N.

Na lice mjesta je izašla Služba hitne medicinske pomoći, koja je ga je odvela radi ukazivanja neophodne medicinske pomoći.

(Srpskainfo)  

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zaista

17.04.2020 16:09

Ovo je velika igra sa ljudima, bez vodjenja racuna da ima dosta labilnih, nervnih bolesnika, ljudi sa post ratnim sindromom,... Prave posljedice ce SE vidjeti kad ovo sve "kao prodje", jer ovdje niko ne vodi racuna o ljudima, o psihi, o nacinu prezivljavanja, sporadicno rade te corona testove... Sve djeluju ozbiljno neozbiljno.

ODGOVORITE
Name

@co 007

17.04.2020 20:48

Neka mu dodik i zeljka daju posao i bolji zivot nece niko da pomisli na tako nesto a kamo li da u radi bice toga jos u R.S na zalost

ODGOVORITE