Ухапшена Северина: Није имала дозволу за кретање

Певачица Северина Којић заустављена је вечерас око 21 сат у близини Тржног центра Оков у улици Партизанске авијације у Београду, ексклузивно сазнају Новости.

Забава 15.04.2020 | 22:30
Ухапшена Северина: Није имала дозволу за кретање
Полиција је зауставила БМW, загребачких таблица, а проверама је утврђено да певачица нема дозволу за кретање током полицијског часа, те је приведена у станицу.
 
Она се тренутно спроводи судији за прекршаје.
 
(Новости)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Скептик

15.04.2020 20:56

Рекло би се, власт се иживљава и над богатима. Да али само на пјевачима или спортистима. Сјетимо се Луке Јовића или Варде. Н том списку нема богатих тајкуна или припадника владајуће партије....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

16.04.2020 05:11

Полицијски цас је уведен да би се спријецило огромно сирење вируса и заститили првенствено старији градјани који су најризицнији а не да би се неко над неким изивљавао,небуди лицемјеран него постуј правила и размисли пар пута прије него сто несто написес.Закон и треба да буде једнак за све без обзира ко је неко а Лука Јовиц је требао да буде у карантину посто је досао из земље гдје су дневно по 800-900 људи умирало од короне.Постујте правила која су донесена у вези са овим вирусом,то је за насе добро.

Name

Скептик

16.04.2020 07:21

Слажем се са тим што си написао, али ниси прочитао до краја шта сам ја написао. И поједини богаташи тајкуни и припадници владајуће партије сигурно крше полицијски час али то се допушта, нема пријава. То сам хтио да кажем. Држава нема ништа од Луке Јовића или Варде јер они своје паре држе у иностранству. Да Јовић сада игра у Звезди, да Кокеза има неку пинку од њега, сигурно га не би хапсили. Не заборави да се Јовић баш замерио селектору и ФСС.

Name

Питање

15.04.2020 21:30

Плацали она дрзави порез сто користи ауто друге дрзаве по насим цестама а зиви у тој дрзави. Коме плаца осигурања и техницке прегледе или то нема никакве везе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоој

15.04.2020 22:04

Сад ће бити како јој је и то урадио бивши муж због дјетета.

ОДГОВОРИТЕ