Uhapšena Severina: Nije imala dozvolu za kretanje

Pevačica Severina Kojić zaustavljena je večeras oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, ekskluzivno saznaju Novosti.

Zabava 15.04.2020 | 22:30
Uhapšena Severina: Nije imala dozvolu za kretanje
Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu.
 
Ona se trenutno sprovodi sudiji za prekršaje.
 
(Novosti)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Skeptik

15.04.2020 20:56

Reklo bi se, vlast se iživljava i nad bogatima. Da ali samo na pjevačima ili sportistima. Sjetimo se Luke Jovića ili Varde. N tom spisku nema bogatih tajkuna ili pripadnika vladajuće partije....

ODGOVORITE
Name

Marko

16.04.2020 05:11

Policijski cas je uveden da bi se sprijecilo ogromno sirenje virusa i zastitili prvenstveno stariji gradjani koji su najrizicniji a ne da bi se neko nad nekim izivljavao,nebudi licemjeran nego postuj pravila i razmisli par puta prije nego sto nesto napises.Zakon i treba da bude jednak za sve bez obzira ko je neko a Luka Jovic je trebao da bude u karantinu posto je dosao iz zemlje gdje su dnevno po 800-900 ljudi umiralo od korone.Postujte pravila koja su donesena u vezi sa ovim virusom,to je za nase dobro.

Name

Skeptik

16.04.2020 07:21

Slažem se sa tim što si napisao, ali nisi pročitao do kraja šta sam ja napisao. I pojedini bogataši tajkuni i pripadnici vladajuće partije sigurno krše policijski čas ali to se dopušta, nema prijava. To sam htio da kažem. Država nema ništa od Luke Jovića ili Varde jer oni svoje pare drže u inostranstvu. Da Jović sada igra u Zvezdi, da Kokeza ima neku pinku od njega, sigurno ga ne bi hapsili. Ne zaboravi da se Jović baš zamerio selektoru i FSS.

Name

Pitanje

15.04.2020 21:30

Placali ona drzavi porez sto koristi auto druge drzave po nasim cestama a zivi u toj drzavi. Kome placa osiguranja i tehnicke preglede ili to nema nikakve veze

ODGOVORITE
Name

Jooj

15.04.2020 22:04

Sad će biti kako joj je i to uradio bivši muž zbog djeteta.

ODGOVORITE