Италијанка кажњена јер је у шетњу током карантина извела корњачу!

Италијански карабињери казнили су 60-годишњу Римљанку, јер је тиме што је извела у шетњу своју корњачу прекршила карантин, објавили су локални медији.

Занимљивости 15.04.2020 | 17:35
Италијанка кажњена јер је у шетњу током карантина извела корњачу!

Према писању медија, за разлику од скорашње приче са југа Француске, где је мештанин прошетао мачку на повоцу, Италијанка је једноставно изнела корњачу на ваздух и шетала поред ње.

На једној од улица у источном делу Рима, како се наводи, приметила их је патрола карабињера. Саслушавши женина објашњења, органи реда су шетњу корњаче окарактерисали као недозвољен поступак, преноси Спутњик.

Како у вези с овим случајем пише италијански лист „Коријере дела Сера“, корњача није пас. Власница рептила добила је казну и по налогу карабињера вратила се куц́и с корњачом у рукама.

Прошле недеље, према наводима медија, римски полицајци казнили су другу становницу због сличног кршења карантина: она је изјавила да је кренула да потражи шаргарепу за свог куниц́а.

Подсетимо, од 10. марта у целој Италији уведене је карантин и забрана кретања за грађане, осим у случају крајње потребе. За кршење уведених мера предвиђене су новчане казне у износу до 3 хиљаде евра.

Извор: Телеграф.рс 

<див цласс="видео-боx-wраппер тwо-боx-wидгет"> <фигуре цласс="зивот-и-стил"> <див цласс="грид-имаге-wраппер"> <див цласс="грид-имаге-иннер ратио-169"> 

Коментари / 0

Оставите коментар