МОЗЗАРТ и Огњен Кузмић донирали средства Добоју

Компанија Моззарт, у склопу свог друштвено одговорног пословања, укључила се и у борбу против вируса корона, кроз подршку здравственим установама, пензионерима и лицима која се налазе у стању социјалне потребе широм Републике Српске, у вриједности од 150.000 КМ.

Република Српска 15.04.2020 | 14:48
МОЗЗАРТ и Огњен Кузмић донирали средства Добоју

Након здравствених установа у Бањој Луци, Приједору, Градишци и Бијељини, Моззарт је заједно са познатим кошаркашем Огњеном Кузмићем донирао 10.000 КМ Болници „Свети апостол Лука“ у Добоју, с циљем подршке медицинском особљу и управи болнице у борби против опасне заразе.

„Подршка долази у прави час и заиста смо много захвални компанији Моззарт и нашем познатом спортисти Огњену Кузмићу што су нас посјетили у ово тешко вријеме. Донација коју сте припремили за нас је од великог значаја, не само за наш даљи рад у овим изазовним условима, него и зато што дајете позитиван примјер осталима на који начин се понаша друштвено-одговорна компанија“, изјавио је в. д. директор болнице др Младен Гајић.

Компанија Моззарт није заборавила нити пензионере и социјално угрожене грађане на подручју Добоја, па је тако Центру за социјални рад Добој уручила пакете помоћи у вриједности од 5.000 КМ.

„Број корисника социјалне помоћи је, нажалост, у порасту. Донација ће нам добро доћи и стварно је значајан допринос у борби против изазова који су пред нама. Велико хвала компанији Моззарт, у име наших корисника и у име свих запослених у Центру за социјални рад Добој“, нагласио је господин Ведран Митровић, директор Центра за социјални рад у Добоју.

Осјећамо дужност и потребу да, колико можемо, помогнемо најугроженијима и онима којима је помоћ најпотребнија. Наставићемо свакодневно, кроз различите врсте помоћи, давати свој допринос у борби против вируса ЦОВИД-19, поручују из Моззарта.

(БН)