MOZZART i Ognjen Kuzmić donirali sredstva Doboju

Kompanija Mozzart, u sklopu svog društveno odgovornog poslovanja, uključila se i u borbu protiv virusa korona, kroz podršku zdravstvenim ustanovama, penzionerima i licima koja se nalaze u stanju socijalne potrebe širom Republike Srpske, u vrijednosti od 150.000 KM.

Republika Srpska 15.04.2020 | 14:48
MOZZART i Ognjen Kuzmić donirali sredstva Doboju

Nakon zdravstvenih ustanova u Banjoj Luci, Prijedoru, Gradišci i Bijeljini, Mozzart je zajedno sa poznatim košarkašem Ognjenom Kuzmićem donirao 10.000 KM Bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju, s ciljem podrške medicinskom osoblju i upravi bolnice u borbi protiv opasne zaraze.

„Podrška dolazi u pravi čas i zaista smo mnogo zahvalni kompaniji Mozzart i našem poznatom sportisti Ognjenu Kuzmiću što su nas posjetili u ovo teško vrijeme. Donacija koju ste pripremili za nas je od velikog značaja, ne samo za naš dalji rad u ovim izazovnim uslovima, nego i zato što dajete pozitivan primjer ostalima na koji način se ponaša društveno-odgovorna kompanija“, izjavio je v. d. direktor bolnice dr Mladen Gajić.

Kompanija Mozzart nije zaboravila niti penzionere i socijalno ugrožene građane na području Doboja, pa je tako Centru za socijalni rad Doboj uručila pakete pomoći u vrijednosti od 5.000 KM.

„Broj korisnika socijalne pomoći je, nažalost, u porastu. Donacija će nam dobro doći i stvarno je značajan doprinos u borbi protiv izazova koji su pred nama. Veliko hvala kompaniji Mozzart, u ime naših korisnika i u ime svih zaposlenih u Centru za socijalni rad Doboj“, naglasio je gospodin Vedran Mitrović, direktor Centra za socijalni rad u Doboju.

Osjećamo dužnost i potrebu da, koliko možemo, pomognemo najugroženijima i onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nastavićemo svakodnevno, kroz različite vrste pomoći, davati svoj doprinos u borbi protiv virusa COVID-19, poručuju iz Mozzarta.

(BN)